onsdag 15. januar 2014

Ushaia før båtreisen


Vi måtte reise midt på natten fra Buenos Aires til Ushaia, dette var en overraskelse da vi kom på hotellet hvor Hurtigruten ville vi skulle møte, og endelig fikk tak i agenten som holdt til en helt annen plass enn vi hadde fått opplyst. Ting tar tid.
Passet ikke helt med våre planer, som var middag og tangoshow. Showet var ikke ferdig før 0030, så det ble bare halvannen time til søvn. Vi prøvde å fremskynde betaling for showet. Dette ble oppfattet som at vi ikke var fornøyde, og vi fikk sjokolade og avslag i prisen. Kjedelig at kommunikasjonen var så dårlig. Til slutt kom det en som forstod hva vi ville, men det hjalp ikke. Jaja, ting ordner seg til slutt.
Taxi-turen til flyplassen var grei, og da vi kom frem til flyplassen stilte vi oss sammen med dem vi hadde truffet på Emperador og som hadde fått samme beskjed som oss: det skal komme en Juan og ordne alt.
Ingen Juan dukket opp, og tilslutt kom en av dem som sjekket inn og sa at vi bare skulle gi ham pass osv, og så skulle de sjekke oss inn. Som sagt, så gjort.
Flyreisen gikk greit, og fra det øyeblikket da vi landet i Ushaia var det tydelig at de hadde ting på stell. Lever koffert her, sett deg på bussen der osv osv.
Vi fikk noen flotte timer i Ushaia før vi dro ombord. Været var skiftende. Da vi ikke hadde meldt oss på noen arrangerte turer ble det til at vi gikk rundt i byen og kikket. Vi var en tur innom museet, og fikk også en tur på et shoppingsenter litt utenfor sentrum. Det gikk greit og fort med taxi, som var overraskende rimelig. Museet er verdt et besøk om dere er i byen.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar