torsdag 16. januar 2014

Til sjøs, igjen. Scotia Sea, mot Sør-Georgia

Denne gangen ble det litt spennende. Det var ikke det beste været da vi forlot Stanley. Vi gikk austover, og litt sydover, i retning Sør-Georgia. Under middagen onsdag kveld hadde vi full storm, og et par ekstra høye bølger sørget for at man ikke fikk vin til middagen. Suppen ble forsøkt servert første bordsetning, men gikk i dørken, så den ble avlyst også for andre bordsetning. En stund satt jeg med flere bestikk og 3 glass i hånden, mens jeg prøvde å holde meg fast i bordet med den andre. Men vi fikk i oss maten, den var som alltid god. Og stormen gikk over.
 


Tidlig torsdag var vi på brua og besøkte de som var på vakt. Kapteinen selv forklarte det meste av utstyr, og prøvde å svare på spørsmål angående stormen vi hadde kvelden før.

Det ble også gitt en del foredrag gjennom dagen.  På ettermiddagen måtte vi støvsuge skitne klær og annet utstyr vi ønsket å bringe i land. Dette ble gjort for å unngå at frø, insekter og annet organisk materiale kom i land.

 Det kom en gruppe hvaler forbi, og de holdt oss med selskap en stund.

 

Middagen torsdag kveld forløp uten utfordringer, og etter middag viste mannskapet frem hva man kunne kjøpe i butikken ombord, med et Fashion show.
Fredag var ekspedisjonsteamet igjen på plass i baren om kvelden, for å svare på spørsmål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar