søndag 12. februar 2012

Tradisjon? med tur vs besøkForrige gang vi hadde besøk var Eva, Marion og jeg på tur til Kapp Levin. Vi hadde sett at kystvakten var så langt unna at det var lite sannsynlig at vi fikk besøk. Da jeg fikk kontakt med stasjonen var det bare å pakke sakene og gå hjemover, Kystvakten skulle komme om et par timer. Det ble lossing og lasting av post og varer med Sjøbjørn og over i traktor på kaien, og det var de ferdige med da vi kom tilbake. Men vi fikk hjulpet til med å få noen varer inn på kjøkkenet, i alle fall.

I forgårs skulle vi (Eva, Marion og meg) en tur østover mot Kapp Olsen, og muligens litt lenger om det passet slik. På veien ble vi oppkalt fra stasjonen: det kommer besøk. Så da var det bare å snu. Vi fikk beskjed om at de kom om en times tid, og det var omtrent den tiden vi brukte på å komme hjem igjen. Vi fikk satt fast Eerkki og Aki, men Tassen sprang ned for å møte guttene og jenta som kom for å bade og få en omvisning på stasjonen.
Ettermiddagen gikk, vi hadde en hyggelig stund med kystvaktbesetningen som fikk velferdstur i land. Vi klarer oss ikke uten hjelpen fra dem, så det er alltid godt å kunne yte litt service tilbake.

Bildene er fra turen vi var på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar