mandag 6. februar 2012

Lang lørdag


Våknet tidlig, og siden vi visste at provianten var på vei tenkte jeg at jeg kunne lufte meg selv og bikkjene før brunsj klokka 11. Bildene er fra denne turen.
Etter brunsj tydet de siste ishavsryktene på at det ikke kom til å skje noe før søndag, så da bestemte Eva, Marion og meg oss for en dagstur til Kapp Levin, om vi kom over Engelskelva.
Vi dro avgårde og kom frem til hytta, litt våte i regnværet. Det var også en del overvann på isen, så det ble en del vassing. Og noen steder var det speilglatt, en utfordring uten brodder på skoene.

Etter å ha spist litt kalte vi opp stasjonen vha vhf, og fikk melding om at båten ikke var langt unna. Så da var det bare å pakke sekkene og sette kursen mot stasjonen, hvor vi fikk bidratt med litt sjauing.

Vi hadde planlagt solfest, og etter lossing og tilhørende aktiviteter ble det funnet frem ost og kjeks, litt sjømat og ferske grønnsaker og frukt. Vi hadde samling i stuen. Hodet landet på puten rundt 0130. Og i dag var det å stå opp igjen 0530, klar for ballongslipp og værobservasjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar