søndag 23. oktober 2011

Været i februar - 2006

I dag 28. februar var situasjonen ganske lik gårsdagen. Vi har hatt vind fra nordaust, frisk bris og liten kuling. Temperaturen har lagt mellom -9 og -11, og det har vært enkelte snøbyger.
Ellers har vi fått litt seieris rundt øya, så i dag sendte vi vår første ismelding. Svein Olav fikk æren.
Jeg lager et nytt værbildeinnlegg for mars, skal koble opp snarvei på forsiden så snart første bilde er lagt inn med kommentarer.
I dag 27. februar har vinden lagt på nordaustlig bris, frisk bris om ettermiddagen. Temperaturen har lagt mellom -11 og -9, og vi har hatt en snøbyge. Ellers har det vært sol og fint turvær.
I dag 26. februar har vi hatt nordlig bris, temperaturen har lagt mellom -8 og -9, og vi har hatt snøbyger.
I dag 25. februar har vi vind fra nord, liten til stiv kuling, temperaturen ligger mellom -8 og -6, og det er noen snøbyger. Ellers er det fremdeles glatt ute.
I dag 24 februar har ikke snøen lagt seg, den blåste bort ila natten. Vinden har i dag vært nordlig frisk bris og liten kuling, temperaturen har lagt mellom -7 og -8, det falt litt snø på morgenen, resten av dagen hadde vi oppholdsvær.
I dag 23. februar har vi hatt vind fra nordvest, mellom frisk bris og stiv kuling. Temperaturen har lagt mellom -4 og -1, og vi har hatt enkelte snøbyger.
I dag 22. februar har vi hatt nordvestlig sterk kuling til full storm, temperaturen har lagt mellom 3 og -3 grader, og vi har hatt enkelte regnbyger. Ble tatt av vinden på hålkeføret da jeg skulle mate Laban, så han fikk ny spiseplass i dag, der jeg ramlet og maten falt ut av bøtta:-))
I dag 21. februar har vi hatt vestlig opp i frisk bris, temperaturen har lagt mellom 2 og 0 grader, og vi har hatt enkelte regnbyger.
I dag 20. februar har det vært svak vind, temperaturen har lagt mellom -2 og -8, og det har for det meste vært sol. Det var også noen tåkeflak.
I dag 19. februar har vi hatt austlig bris, temperaturen har lagt rundt -2, og vi har enkelte snøbyger.
I dag 18. februar har det vært helt nydelig. Jeg har dessverre måttet jobbe litt på sonden, så jeg har ikke kunnet nyte dagen ute. Det ser ut som om det skal bli like fint i morgen... Vinden har vært austlig frisk bris, minkende til bris. Temperaturen har lagt mellom 0 og -1. Og sola har såvidt tittet frem bakom skyene.
I dag 17. februar har vi flott vær. Svein Olav og Håkon er allerede klare for tur, men måtte vente på meg. Vinden har vært austlig laber bris, temperaturen har vært mellom 0 og -1, og vi har hatt spredt snø. Sola har såvidt vært fremme også :-)
I dag 16. februar har vi austlig liten kuling, temperaturen har lagt mellom -3 og -1, og det har snødd og vært snøfokk i hele dag.
I dag 15. februar har vi hatt en klassisk opptrekksituasjon her, og nå er det ikke lenge før fronten kommer over oss. Vinden har lagt på austlig bris, økende til liten kuling. Temperaturen har lagt mellom -9 og -7, og er stigende. Det begynte å snø kl. 17, før var det oppholdsvær.
I dag 14. februar har vært en fin dag. Vinden har lagt på nordlig bris, temperaturen har lagt mellom -7 og -10. Vi hadde noen snøbyger tidlig i dag, men ellers har det vært flott. Vi hadde også et kort helikopterbesøk, lossingen gikk fort og greit. Masse post og pakker, kjempegøy.
I dag 13. februar har vi hatt nordvestlig liten og stiv kuling, med største vindkast 43 knop. Temperaturen har lagt mellom -5 og -8, og vi har hatt mange snø- og haglbyger. Det har også vært snøfokk. Det var litt blå himmel i nord, men sola kom aldri frem. Kanskje i morgen?
I dag 12. februar har vinden gått fra sørvest til nordvest bris til liten kuling. Temperaturen har lagt mellom 3 og -1, og vi har enkelte snøbyger.
I dag 11. februar har vinden vært mellom søraust og sørvest, fra liten kuling til bris. Temperaturen har lagt mellom 1 og 3 plussgrader, og vi har hatt spredt regn. Var ute en tur med Aki og Saver, og fikk et flott solbilde. Nå har vi sett et lite glimt av den! Og solstripepapiret er satt i måleren!
I dag 10. februar har vinden vært nordvestsøraust bris, temperaturen har lagt mellom -1 og -2, og vi har hatt enkelte snøbyger. Hadde planer om å begynne med solstriper i dag, men måleren må repareres først.
I dag 9. februar har vinden vært fra søraust frisk bris til austlig bris, temperaturen har lagt mellom 1 og 0, og vi har hatt sludd og yr.
I dag 8. februar er det også flott innevær. Måtte få en av gutta til å spa snø etter observasjonen, slik at jeg fikk døra igjen. Det bygger seg opp noen snøskavler her og der. Ærki ligger i hundehuset nesten hele tiden. Vinden har lagt på nordaust liten kuling, temperaturen mellom -4 og -2, og vi har hatt konstant snø og snøfokk.
I dag 7. februar har det også vært mest en innedag, har hatt en kort tur ned i Nordhavna. Hundene har begynt å få is i pelsen, så vi må vel snart ta dem inn og få tørket dem opp. Vinden har lagt på nordaust frisk bris til stiv kuling, temperaturen mellom -2 og -4, og det har falt snø, og også vært snøfokk.
I dag 6. februar har det vært flott innevær. Vi har hatt plussgrader, og nå er en god del snø smeltet bort. Men nå er temperaturen synkende igjen. Vinden har lagt på sørvest opp i frisk bris, nå har den dreid på nordvest, med omtrent samme styrke. Temperaturen har kommet under 0. Det snør, det snør, tiddelibom!
I dag 5. februar har jeg vært på tur. Vinden har vært sørvest frisk bris, temperaturen mellom 1,5 og 2, og vi har hatt regnbyger.
I dag 4. februar har det vært mer skyer, men flott likevel. Vinden har lagt på en sørlig laber bris, temperaturen mellom -1 og 0,5, og det har vært oppholdsvær. Fine badeforhold også i dag for de besøkende.
I dag 3. februar har det også vært en fin dag. Jeg har sovet den bort etter nattevakten. Flere er på tur, og dagen i dag er en sånn som bør benyttes ute om man har muligheten. Vinden har vært sørlig bris, temperaturen mellom -6 og -4 og vi har hatt oppholdsvær.
I dag 2. februar har det vært en flott dag. Vi har hatt besøk i dag, det første i år (sist var 13. desember). Vinden har vært austlig bris, temperaturen mellom -3 og -6, og vi har hatt oppholdsvær.
I dag 1. feb. har vinden minket fra søraustlig kuling til bris, temperaturen har variert mellom 0 og -0,6, og vi hadde litt snø i formiddag, men de siste timene har det vært opphold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar