mandag 26. september 2011

Julebesøk og bryllup - januar 2006



Sysselmannen kommer på julebesøk hvert år, og i år hadde vi bryllup samtidig. Vi fikk forespørsel dagen før, så kokka fikk det travelt med å lage kake til brudeparet. Den smakte like godt som den ser ut.


De var her 13. desember i litt over 4 timer, og da hadde vi koldtbord, bryllup, kaffe og kaker, presten sa noen ord og gjestene våre var på omvisning i museet vårt. Det var, som alltid, veldig hyggelig.


Etter det har vi faktisk ikke hatt besøk før i forgårs, da vi fikk post og proviant. Det er litt som julekveld hver gang, spennende å se hva man har fått, og hva man ikke har fått av bestilte varer. Og nå er det bare å vente til neste postbåt, kanskje en gang i februar?


Det fungerer på denne måten: Vi hører rykter på fastlandet om at en båt skal gå/har gått en gitt dato. Vi beregner tidligste ankomst, venter og venter og venter, snakker om lite annet enn den båten som skal komme, gleder oss, ting foregår i vanlig tempo. Plutselig får vi et oppkall, og hele stasjonen våkner til liv. Til og med bikkjene merker at nå er det noe på gang. Vi får det kjempetravelt alle sammen en liten stund, og så er det plutselig over. Etter et par timer er alle tilbake i stasjonsmodus, vel vitende om at det nok er en stund til neste gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar